Φτιάξε την πιο ζεστή ερωτική φωλιά με συμβουλές του Φενγκ Σούι!

1094 προβολές

Αναβάθμισε τον προσωπικό σου χώρο για να έχεις τέλεια ερωτική ζωή με τον σύντροφό σου!

 

Αν είστε νιόπαντροι ή μόλις αποφασίσατε να συγκατοικήσετε ή ακόμη κι αν μετράτε ήδη τριάντα χρόνια μαζί, το υπνοδωμάτιό σας είναι ο μικρόκοσμος του έρωτά σας, γι’ αυτό πρέπει να φροντίσετε να είναι πάντα επιπλωμένο και διακοσμημένο με τέτοιο τρόπο που να αυξάνει τη λίμπιντό σας και να χαρίζει αρμονία στη σχέση σας! Οι συμβουλές του Φενγκ Σούι είναι ο πολύτιμος βοηθός σας για να το πετύχετε!

 

  • Το κρεβάτι σας πρέπει να είναι στο κέντρο του δωματίου, δηλαδή να μην είναι κολλητά στον τοίχο από κάποια πλευρά.Κομοδίνα πρέπει να υπάρχουν και στις δυο μεριές του κρεβατιού. Επίσης μην τοποθετείτε το κρεβάτι ακριβώς απέναντι από την πόρτα του υπνοδωματίου. Στόχος είναι η δημιουργία θετικής ενέργειας για νύχτες γεμάτες πάθος!

 

  • Για τους τοίχους του δωματίου σας ιδανικές είναι οι παστέλ αποχρώσεις και ιδιαίτερα οι ροζ αν πρόκειται για δυτικό τοίχο ή δωμάτιο. Επιλέξτε ταπετσαρίες σε παστέλ και ροζ αποχρώσεις που θα φέρουν περισσότερη γαλήνη και ρομαντισμό ώστε να αναπτερώσετε την ερωτική σας ζωή.

 

  • Στο πάτωμα είναι καλό να υπάρχει γιν ενέργεια, με υλικά που δημιουργούν ηρεμία, όπως το ξύλο και το μαλλί των χαλιών. Μπορείτε να βάλετε μόνιμη μοκέτα με την προϋπόθεση ότι θα την καθαρίζετε συχνά.

 

  • Απομακρύνετε τις ηλεκτρικές συσκευές όπως τον υπολογιστή και την τηλεόραση από την κρεβατοκάμαρα, γιατί διαταράσσουν τη ροή ενέργειας.

 

  • Τοποθετήστε αντικείμενα σε ζεύγη. Φωτογραφίες, διακοσμητικά βάζα, κεριά, καρέκλες ή πολυθρόνες, όλα πρέπει να είναι δυο-δυο, γιατί τονίζουν τη συντροφικότητα, την οικειότητα και την αρμονία στις σχέσεις.

 

  • Αποφύγετε τους πίνακες, τους καθρέφτες και ό,τι άλλο μπορεί να αντανακλά τη γιανγκ ενέργεια μέσα από τις επιφάνειες στο κρεβάτι σας για να μην μπει τρίτος ανάμεσα σε σας και το σύντροφό σας. Επιπλέον αντανακλώντας την ενέργεια τσι, σας εμποδίζουν να ξεπεράσετε δυσάρεστα συναισθήματα του παρελθόντος. Μπορείτε να τα καλύψετε ή να τα γυρίσετε προς τον τοίχο όταν κοιμάστε.

 

  • Για να κάνετε πιο καυτή τη σεξουαλική σας ζωή, βάλτε κόκκινο –το χρώμα της φωτιάς–για να «ανάψετε» την κατάσταση. Οι κόκκινες κουρτίνες θα απομακρύνουν κάθε στάσιμη ενέργεια που μπορεί να εμποδίζει την ερωτική σας ζωή. Τα κόκκινα σεντόνια στο κρεβάτι είναι ένας γρήγορος τρόπος να φουντώσει το πάθος.

 

  • Η νοτιοδυτική πλευρά είναι η ερωτική περιοχή του σπιτιού σας. Γι’ αυτό είναι καλό, αν έχετε την επιλογή, να φτιάξετε εκεί το υπνοδωμάτιό σας.

 

  • Βάλτε ροζ χαλαζία στο χώρο για να υπάρχει ερωτική φλόγα στο κρεβάτι σας.

Ακολουθώντας αυτά τα βήματα θα φτιάξετε μια τέλεια ερωτική ατμόσφαιρα και θα πυροδοτήσετε τη σεξουαλική σας ζωή!