Τί είναι οι άντρες…“πεφταστέρια” που εμφανίζονται και εξαφανίζονται στη στιγμή;

1289 προβολές

Ποιοί είναι οι άντρες… «Περσείδες» της ζωής μας;

 

«Θα βρέξει αστέρια στις 11 Αυγούστου» διάβασα προ ημερών σε ένα άρθρο για τις «Περσείδες» που φωτίζουν τον ουρανό κάθε καλοκαίρι αυτή την περίοδο. Πρόκειται για μικρά κομμάτια, απομεινάρια του κομήτη Σουίφτ-Τάτλ, τα οποία όταν εισέρχονται στην ατμόσφαιρα της Γης με τεράστιες ταχύτητες καίγονται εξαιτίας της τριβής με την ατμόσφαιρα, μέσα σε δευτερόλεπτα. Ονομάζονται Περσείδες, επειδή το ακτινοβόλο σημείο τους προβάλλεται στον αστερισμό Περσέα, φαίνεται δηλαδή σαν να έρχονται από την κατεύθυνση αυτή. Με απλά λόγια, αυτή είναι η αιτία της φαντασμαγορικής βροχής αστεριών, φαινόμενο που προσπαθώ να μην χάνω όπου κι αν βρίσκομαι εκείνη τη στιγμή. Γι’ αυτό λοιπόν, έσπευσα να ενημερώσω τις φίλες μου που ήμασταν μαζί διακοπές εκείνες τις μέρες: «Κορίτσια ετοιμαστείτε, το βράδυ ποτό στο μπαλκόνι να δούμε τα πεφταστέρια».

Όντως, το θέαμα ήταν μοναδικό, καθώς δεκάδες μετεωρίτες «έσκιζαν» ξαφνικά τον ξάστερο ουρανό της όμορφης Ίου. Όπως και το ίδιο ξαφνικά είδαμε να αναβοσβήνει το όνομα του Αντρέα στην οθόνη του κινητού της φίλης μου το επόμενο πρωί, με τον οποίο υπάρχει ακριβώς αυτή η επικοινωνία εδώ και μήνες… εμφανίζεται και εξαφανίζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σαν κομήτης. Θέλεις δεν θέλεις, τον κάνεις τον συνειρμό! Και όλες μας έχουμε τουλάχιστον 2-3 τέτοια περιστατικά να διηγηθούμε…

Τί συμβαίνει και η συναισθηματική μας ζωή μετατρέπεται σε ουράνιο θόλο που φωτίζεται από… αρσενικούς διάττοντες αστέρες; Διάφορες ερμηνείες υπάρχουν ανάλογα με την περίσταση. Έχετε βγει ήδη ραντεβού κι έχετε προχωρήσει αρκετά ή διαιωνίζει την περίοδο του φλερτ μέσω τηλεφώνου;

Στην πρώτη περίπτωση, αν δηλαδή εξαφανιστεί αφού έχετε «έρθει κοντά» και στη συνέχεια κάνει guest star εμφάνιση κάθε μήνα, σημαίνει ότι απλώς έψαχνε ένα sex buddy και τίποτα παραπάνω και σε θυμάται όποτε σε χρειάζεται. Σου αρκεί κάτι τέτοιο;

Στη δεύτερη περίπτωση, αν ακόμη δεν έχετε βρεθεί από κοντά ή έχετε βγει ελάχιστα ραντεβού, τρία είναι τα τινά:

  1. Είναι ντροπαλός: To πιθανότερο είναι ότι σε θέλει αρκετά και επειδή φοβάται ότι θα τον απορρίψεις περιμένει την κατάλληλη στιγμή. Έτσι χωρίς να το καταλάβει περνάνε οι μήνες κι εσείς τα λέτε ακόμη από το τηλέφωνο.
  2. Έχεις αρνηθεί (για τους δικούς σου λόγους) κάποιες φορές που σου έχει προτείνει να βγείτε και δεν τολμάει να στο ξαναζητήσει ή έχει πεισμώσει και περιμένει από σένα αλλά κάθε τόσο δεν κρατιέται και σου στέλνει πρώτος να σου υπενθυμίσει ότι υπάρχει.
  3. Έχει άλλη και το πάει χαλαρά να δει… τί μέρος του λόγου είσαι, αν σε θέλει, αν του κάνεις κι άμα λάχει την αφήνει την παλιά και το βλέπει το πράγμα μαζί σου. (Ναι ναι, ακριβώς, σαν τις μαϊμούδες που για να αφήσουν το ένα κλαδί πιάνουν πρώτα το άλλο!).

Βέβαια, μπορεί το θέμα να είναι δικό σου… Ίσως εσύ, απλώς τον «φτύνεις» κι αυτός επιβεβαιώνοντας τον κανόνα, απλώς κολλάει! Γιατί αν μια γυναίκα θέλει κάτι και το βάλει στο μυαλό της, δύσκολα αποτυγχάνει. Οπότε το πιο πιθανό είναι ή ότι αρέσκεσαι σε μια τέτοια κατάσταση και τη συντηρείς ή απλώς αδιαφορείς και τον αφήνεις να υπάρχει. Γιατί αν ήθελες κι εσύ, θα είχες περάσει την επικοινωνία στο επόμενο στάδιο και δεν θα μιλούσαμε τώρα για έναν άντρα-κομήτη αλλά για το αγόρι σου! Το μόνο πράγμα που δεν μπορείς να κατευθύνεις είναι πόσα αστέρια θα περάσουν από μπροστά σου κοιτώντας τον ουρανό. Όμως τα ονόματα που αναβοσβήνουν στο κινητό σου μπορείς να τα ρυθμίσεις, πατώντας το answer ή το decline… όπως και τα αποθηκευμένα νούμερα επιλέγοντας το κουμπί call ή το delete… It’s your choice!

Διάβασε ΕΔΩ: Σχέση με το ζόρι-Πως θα καταλάβεις ότι δεν έχεις… δικαίωμα να είσαι άλλο μόνη σου!