Πώς να καταλάβεις ότι δεν είσαι η μοναδική γυναίκα στη ζωή του!

2055 προβολές

Όταν ο “καινούριος” σου έχει… “παλιά”!

Είναι όμορφος, γοητευτικός και θέλει να απαρνηθεί την εργένικη ζωή του για τα μάτια σου μόνο; Ή μήπως είναι όμορφος, γοητευτικός και θέλει να εμπλουτίσει την ήδη έντονη προσωπική ζωή του με ένα ακόμη… ζευγάρι ματιών; Ναι, τα δικά σου εννοώ!

Τελικά υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν αν ο κούκλος που γνώρισες πριν μερικές βδομάδες, το παίζει σε διπλό ταμπλό; Υπάρχουν και παρακάτω θα δεις αυτά που πρέπει να σου χτυπήσουν “καμπανάκι” κατευθείαν από την αρχή της σχέσης (που μάλλον έχει ξεκινήσει μόνο στο μυαλό σου!)

* Σου τηλεφωνεί πάντα Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη… Όλως τυχαίως ποτέ δεν μπορεί να βρεθείτε σαββατοκύριακο! Τη μία γεννάει η τρίτη ξαδέρφη του, πότε αρρωσταίνει ο θείος του, την άλλη τυχαίνει επαγγελματικό ταξίδι, ε, να μη χαλαρώσει κι ένα τριήμερο με τους φίλους του; Όχι φιλενάδα, δεν σου έτυχε ο πιο πολυάσχολος άνθρωπος του κόσμου, απλώς η πιο “παλιά” προηγείται και παίρνει τα σαββατοκύριακα!

* Τελικά αυτό το Αλτσχάιμερ δεν χτυπάει μόνο ηλικιωμένους. Ξεχνάει το γλυκούλι σου… Πότε του είπες ότι θέλεις να γνωρίσει τις φίλες σου; Δεν το θυμάται, κανόνισε επαγγελματικό ραντεβού. Ή τότε που του ζήτησες να έρθει μαζί σου την Παρασκευή  για ψώνια; Σίγουρα του το είχες πει; Αχ μωρέ, θα πάει στο γήπεδο, έκλεισε εισιτήρια προχθές… Κοινώς αποφεύγει οτιδήποτε ζητήσεις, το οποίο στα αυτιά του ηχεί ως ΔΕΣΜΕΥΣΗ. Με σένα θέλει ανανέωση, όχι τη ρουτίνα που ήδη έχει στη μόνιμη σχέση…

* Αν και του έχεις ζητήσει διακριτικά να βλέπεστε συχνότερα, περιορίζει τις συναντήσεις σας σε μια με δύο (το πολύ) φορές την εβδομάδα. Το πρόγραμμα της δουλειάς του, επιβάλλει να ξυπνάει νωρίς, θέλει να κάνει κι άλλα πράγματα, οπότε δεν έχει σχεδόν καθόλου ελεύθερο χρόνο. Και εντελώς τυχαία, πάντα θέλει να έρχεται στο δικό σου χώρο και σπάνια σε προσκαλεί σπίτι του (ή και ποτέ)… γιατί αν ξαφνικά κάνει ντου ή άλλη τί θα κάνει ο άνθρωπος; Να αρχίσει τις συστάσεις; “Aπό ‘δω η σχέση μου, από ‘δω το αίσθημά μου;” Προσέχει για να έχει (και στην προκειμένη περίπτωση για να… σας έχει -και τις δυο).

* Κοίτα μυστήρια που συμβαίνουν! Όποτε βρίσκεστε κάτι παθαίνει το κινητό του. Τελειώνει η μπαταρία, το ξεχνάει στο σπίτι, του έπεσε καθώς ερχόταν και δεν ανοίγει… Πάντως ποτέ δεν το έχει ανοιχτό πάνω στο τραπέζι όταν πίνετε καφέ. Γιατί ποτέ δεν ξέρει πότε μπορεί να πάρει η Νο 2 και άντε να το σηκώσει μπροστά σου! Κι εσύ που νόμιζες πως απλώς όταν είστε οι δυο σας ξεχνάει τον κόσμο γύρω του…

* Μπορεί να είναι ακόμη Ιανουάριος, αλλά εσύ πάω στοίχημα ότι έχεις ήδη οργανώσει στο μυαλό σου πώς θα περάσετε το τριήμερο της 25ης Μαρτίου ή τις διακοπές του Πάσχα ( για να μην πω ότι έχεις ήδη ονειρευτεί και… το summer love story που θα ζήσετε μαζί με καυτά φιλιά δίπλα στο κύμα, αλλά συγκρατείσαι!) Κι όμως ατύχησες… γιατί όταν αποφασίσεις να μοιραστείς με τον καλό σου τις σκέψεις σου για τις επερχόμενες γιορτές, διαπιστώνεις ότι αυτό που εσύ θεωρούσες δεδομένο, ούτε που είχε περάσει από το νου του! Δεν έχει λεφτά, δεν ξέρει αν θα μπορεί να πάρει πολλές μέρες άδεια από τη δουλειά, δεν συμπίπτει το πρόγραμμά σας… και μάλιστα ήδη έχει κανονίσει να πάει οικογενειακώς σε εκείνο το εξοχικό που κατά καιρούς δεν έχει και πολύ καλό σήμα… Μη σε στενοχωρήσω, αλλά πολύ απλά δεν βγαίνει το budget για δύο ταξίδια και αυτή τη φορά θα πάει με την άλλη! Του χρόνου αν είσαι τυχερή…

Εκτός αν δεις τα σημάδια εγκαίρως -που κατά βάθος τα ξεχωρίζεις αλλά εθελοτυφλείς- και τον χωρίσεις. Και πού ξέρεις; Μπορεί πολύ πιο σύντομα απ’ όσο νομίζεις να γνωρίσεις αυτόν που πραγματικά θέλεις και όταν έρθει τελικά η άδεια της 25ης Μαρτίου, να ζήσεις με άλλον το παθιασμένο ειδύλλιο που ονειρεύεσαι… κι αυτή τη φορά εκείνος όντως θα λιώνει για τα μάτια σου μόνο!

Διάβασε ΕΔΩ: Οδηγός επιβίωσης: Όταν ο δικός σου γίνεται ζευγάρι με την “κολλητή” σου!