Να τί πρέπει να κάνεις αν θέλεις να… σε χωρίσει στο λεπτό!

1003 προβολές

Όλα όσα επιτρέπεται να κάνεις -μόνο- αν θέλεις να γίνεις και πάλι “single”!

 

Τον ποθείς, τον λατρεύεις, είσαι τρισευτυχισμένη στο πλευρό του! Τίποτα δεν φαίνεται ικανό να χαλάσει την υπέροχη σχέση σας… Εκτός από σένα! Έχεις δει το “How to lose a guy in ten days”, όπου η πρωταγωνίστρια στο πλαίσιο μιας έρευνας περί σχέσεων κάνει τα πάντα για να χωρίσει έναν άντρα σε 10 μέρες; Ε λοιπόν, ΜΟΝΟ αν σκοπεύεις να μεταφέρεις την ταινία στην αληθινή ζωή, υιοθέτησε την παρακάτω συμπεριφορά! Αν πάλι (όπως φαντάζομαι) τον θέλεις κοντά σου, απόφυγε τη λίστα, γιατί με αυτές τις κινήσεις το μόνο βέβαιο είναι ότι θα τον δεις να φεύγει τρέχοντας μέσα στη νύχτα για να γλιτώσει!

  1. Μίλα άσχημα για τη μαμά του

Είτε είναι…”μαμάκιας” είτε είναι ανεξάρτητος από τα 16 του, κανένας άντρας δεν θα δεχτεί να κατηγορήσεις τη μαμά του ή οποιονδήποτε άλλο από την οικογένειά του. Ακόμη κι αν μισή ώρα πριν ο ίδιος σου αράδιαζε ένα κατεβατό από παράπονα για τους δικούς του, από σένα θέλει να μιλάς με σεβασμό και αγάπη για εκείνους. Όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, μεγάλο ποσοστό ανδρών χωρίζουν μια σύντροφο γιατί δεν τα πάει καλά με την οικογένειά τους, ακόμη κι αν την έχουν ερωτευτεί. Γι’ αυτό πριν κατηγορήσεις τη μαμά του επειδή νομίζεις ότι σε κοίταξε περίεργα, σκέψου το διπλά… Και φαντάσου πώς θα σου φαινόταν αν εκείνος έλεγε κάτι κακό για τη μητέρα ή την αδερφή σου.

  1. Γκρίνιαζέ του για το κάθε τι

Εντάξει, είπαμε, αν κάτι σε ενοχλεί θα το συζητήσεις… Αλλά αν ξεκινήσεις να γκρινιάζεις για όλα και συνεχώς, για τα σκουπίδια που δεν πέταξε, για το ότι σε παραμελεί, για το ότι πάει συνέχεια για μπάλα με τους φίλους του, για το ότι δεν σε καταλαβαίνει, δεν θα αντέξει και πολύ. Οι άντρες δεν μπορούν τον πολύπλοκο τρόπο σκέψης σου όταν τους βομβαρδίζεις με πολλά γεγονότα, ακόμη κι αν τα έχεις πλήρως αιτιολογήσει με επιχειρήματα που θα λύγιζαν και τον Σόιμπλε την εποχή που βασίλευε στο Eurogroup… ΔΕΝ καταλαβαίνει λέξη, απλώς του καις τα εγκεφαλικά κύτταρα και τον σπρώχνεις  προς την έξοδο.

  1. Ζήτα του να σε παντρευτεί

Πάρε το πιο αθώο σου ύφος, πες του πόσο τον αγαπάς και πόσο ταιριάζετε και ότι πιστεύεις πως ήρθε η στιγμή να παντρευτείτε και να κάνετε πολλά παιδάκια! Και αμέσως θα δεις πόσο ταιριάζουν στο πρόσωπό του οι αποχρώσεις του ουράνιου τόξου, αφού θα αλλάξει επτά χρώματα από την τρομάρα του! Αν ένας άνδρας νιώσει ότι του βάζεις θηλιά στο λαιμό, εξαφανίζεται πιο γρήγορα κι από τον Superman.

  1. Ακολούθησέ τον παντού

Τί κι αν έχει Champions League που είναι καθιερωμένο να το βλέπει με την αντροπαρέα; Εσύ εκεί, ανάμεσα σε δέκα μαντραχαλάδες. Θα φύγει διήμερο για δουλειά; Γύρνα τον κόσμο ανάποδα να πας μαζί. Κανόνισε reunion με παλιούς συμμαθητές του; Από κοντά κι εσύ. Αν γίνεις η σκιά του όπου πηγαίνει, δε θα αργήσει να σε βαρεθεί και να ψάξει για κάποια που δεν θα του γίνει τόσο στενός κορσές.

  1. Φλέρταρε με άλλους

Αν πρέπει να επιλέξουμε ένα πράγμα που δεν αντέχει ο εγωισμός του, αυτό είναι το να θίξεις τον ανδρισμό του. Γι’ αυτό λοιπόν, χαζογέλα το βράδυ που θα βγείτε με τα υπόλοιπα αγόρια στην παρέα, γύρνα του την πλάτη και πιάσε την κουβέντα στον κούκλο που κάθεται μπροστά σας στην ουρά στην Τράπεζα, σύγκρινέ τον με τον νέο φίλο της κολλητής σου τονίζοντας πόσο τη ζηλεύεις που εκείνη έχει δίπλα της το τέλειο αρσενικό… και να είσαι σίγουρη πως αργά ή γρήγορα θα στραφεί αλλού να βρει επιβεβαίωση.

Αν λοιπόν θέλεις να φύγει άρον άρον μακριά σου, ακολούθησε αυτές τις απλές και… «επιστημονικά αποδεδειγμένες» κινήσεις! Αν όμως δεν θέλεις με τίποτα να τον δεις να «την κάνει» με ελαφρά πηδηματάκια, μην τολμήσεις ποτέ κάτι από τα παραπάνω!

Διάβασε εδώ: Τί πρέπει να έχει ένας άντρας για να κερδίσει την καρδιά μιας γυναίκας!